Fatboy Big Lebow vloerlamp, lichtgrijs – Lampen24

De Fatboy Big Lebow vloerlamp, lichtgrijs is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk Fatboy is snel bij u thuis bezorgd.

1,422.51

SKU: dc076a0dbf7b Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Fatboy Big Lebow vloerlamp, lichtgrijs bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Fatboy Big Lebow vloerlamp, lichtgrijs van  Fatboy is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Indrukwekkende vloerlamp Big Lebow van Fatboy in fris design De Big Lebow vloerlamp brengt een opvallende mate van spontaniteit in het interieurontwerp. De solide booglamp past stijlvol bij een bank en heeft een imposant formaat. De brede boog heeft vier lampenkappen die kunnen worden voorzien van overeenkomstige lichtbronnen. De afzonderlijke zonweringen zijn beweegbaar, zodat de lichtinval op elk moment kan worden gevarieerd. De staande lamp is via een voedingskabel met het stroomcircuit verbonden en maakt zo een flexibele positionering van de armatuur in de ruimte mogelijk. De helderheid van het opgewekte licht kan worden geregeld met behulp van een dimmer op de kabel. Het ontwerp van de armatuur komt uit de portfolio van het ontwerpbureau Kranen/Gille en symboliseert het idee om je gewoon te laten meevoeren met de stroom zonder precieze plannen te volgen. Dit komt ook tot uiting in het frisse design van de Big Lebow vloerlamp, waarvan de flair niet alleen geschikt is voor een enkele kamer binnenshuis, maar ook zijn charme kan ontvouwen aan een eettafel, naast de bank of boven een vergadertafel.. Bestel de Fatboy Big Lebow vloerlamp, lichtgrijs nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Fatboy Big Lebow vloerlamp, lichtgrijs – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart