Nordlux LED badkamer wandlamp Helva Night, wit – Lampen24

De Nordlux LED badkamer wandlamp Helva Night, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Nordlux is snel bij u thuis bezorgd.

64.90

SKU: 456b30dd837e Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Nordlux LED badkamer wandlamp Helva Night, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Nordlux LED badkamer wandlamp Helva Night, wit van  Nordlux is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

White Helva Night – badkamer en spiegellicht met nachtlampfunctie In effen wit is de LED-wandlamp Helva Night een discrete lichtbron die met vele wand- en interieurkleuren kan worden gecombineerd. Dankzij het spatwaterdichte ontwerp is Helva Night ook geschikt voor de badkamer. Als bijzonderheid is de wand- en spiegelverlichting voorzien van een Moodmaker SceneSelect-functie: Als de aanraakschakelaar op het licht eenmaal wordt aangeraakt, brengt Helva Night het volle vermogen van 600 lm, bij een volgende aanraking schakelt het licht over naar de nachtlampfunctie. Als alternatief is ook bediening via conventionele wandschakelaars mogelijk, waarbij een geheugenfunctie als optie kan worden ingesteld.. Bestel de Nordlux LED badkamer wandlamp Helva Night, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Nordlux LED badkamer wandlamp Helva Night, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart