Nordlux LED badkamer wandlamp Helva Double Basic houtdecor – Lampen24

De Nordlux LED badkamer wandlamp Helva Double Basic houtdecor is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Nordlux is snel bij u thuis bezorgd.

69.90

SKU: 938801f2b3f3 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Nordlux LED badkamer wandlamp Helva Double Basic houtdecor bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Nordlux LED badkamer wandlamp Helva Double Basic houtdecor van  Nordlux is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Slanke LED badkamerwandarmatuur Helva Double BasicHelva Double Basic past dankzij de neutrale kleurstelling en het eigentijdse design in veel moderne badkamerinterieurs. De LED-wandarmatuur is ook veelzijdig wat betreft montage: ze kan zowel horizontaal als verticaal aan de wand worden gemonteerd en wordt ook geleverd met een houder voor gebruik als opbouwmeubelarmatuur. Het warmwitte licht dat door de matte afdekkingen wordt uitgestraald, heeft een aangenaam effect en presenteert de kleuren van de objecten in de ruimte zeer realistisch dankzij CRI 90.. Bestel de Nordlux LED badkamer wandlamp Helva Double Basic houtdecor nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Nordlux LED badkamer wandlamp Helva Double Basic houtdecor – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart