Lindby Verchroomde badkamerplafondlamp Elucio, IP44 – Lampen24

De Lindby Verchroomde badkamerplafondlamp Elucio, IP44 is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

44.90

SKU: 9e64f7bde316 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Verchroomde badkamerplafondlamp Elucio, IP44 bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Verchroomde badkamerplafondlamp Elucio, IP44 van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde plafondlamp Elucio met verchroomde rand – dankzij IP44 ideaal voor badkamers Elucio heeft een relatief eenvoudige uitstraling met een tijdloos karakter. De E27-fitting kan worden uitgerust met een lichtbron naar keuze en u kunt ook een LED-lamp gebruiken om de plafondlamp te bedienen, die zowel energiebesparend als duurzaam is. Het glanzende chroom rondom de ronde plafondlamp doet ook aan de armaturen denken die meestal in badkamers worden gebruikt, zoals wastafels, douches of badkuipen. De IP44 bescherming biedt ook voldoende bescherming als het gaat om water en vuil, zodat Elucio goed in de badkamer kan worden gemonteerd.. Bestel de Lindby Verchroomde badkamerplafondlamp Elucio, IP44 nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Verchroomde badkamerplafondlamp Elucio, IP44 – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart