Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp, rond, 58,8 cm – Lampen24

De Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp, rond, 58,8 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 1d9f9d6c63ed Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp, rond, 58,8 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp, rond, 58,8 cm van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Langwerpige LED badkamer wandlamp Ulisan met warm witte lichtkleur voor de badkamer Dankzij de beschermingsgraad IP44 is de Ulisan LED badkamerwandarmatuur geschikt voor vochtige omgevingen en kan ze licht brengen in de duisternis in een badkamer, maar ook in een kelderruimte. De metalen behuizing werd zwart afgewerkt, waardoor de armatuur wonderwel in verschillende kleurconcepten kan worden geïntegreerd. Het warmwitte licht is uitnodigend en aangenaam voor de ogen – ideaal voor verlichting boven een badkamerspiegel.. Bestel de Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp, rond, 58,8 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp, rond, 58,8 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart