Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp, rond, 32,8 cm – Lampen24

De Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp, rond, 32,8 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

49.90

SKU: bda67e839b32 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp, rond, 32,8 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp, rond, 32,8 cm van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED badkamer wandlamp Ulisan in zwart design De LED badkamerwandarmatuur Ulisan overtuigt door haar vlakke en rechtlijnige design. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en bekleed met een zwarte finish. De kap van de lamp is gemaakt van acryl en laat het warme witte licht zachtjes de kamer in stralen. De permanent geïnstalleerde LED’s zijn helder en tegelijkertijd zuinig in stroomverbruik. Dankzij de beschermingsgraad IP44 is deze armatuur zeer geschikt voor vochtige ruimtes en kan zo boven de spiegel in de badkamer worden gemonteerd voor verlichting.. Bestel de Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp, rond, 32,8 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp, rond, 32,8 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart