Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp hoekig 88,8 cm – Lampen24

De Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp hoekig 88,8 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

71.90

SKU: 2f9b8daa7563 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp hoekig 88,8 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp hoekig 88,8 cm van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Slanke LED badkamerwandarmatuur Ulisan met beschermingsklasse IP44 De Ulisan LED badkamerwandarmatuur scoort met zijn moderne en puristische look. De hoekige behuizing was gemaakt van metaal en bekleed in stijlvol zwart. De kap van wit acryl rondt het ontwerp af. De LED’s van deze armatuur zijn vast geïnstalleerd en stralen een aangenaam, warm wit licht uit. Ondanks hun goede lichtopbrengst zijn ze zuinig in het verbruik. Met beschermingsgraad IP44 is deze armatuur perfect voor montage boven een badkamerspiegel.. Bestel de Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp hoekig 88,8 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Ulisan LED badkamer wandlamp hoekig 88,8 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart