Lindby Nava LED-badkamerwandlamp, 90 cm – Lampen24

De Lindby Nava LED-badkamerwandlamp, 90 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

107.90

SKU: da1c2ab454da Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Nava LED-badkamerwandlamp, 90 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Nava LED-badkamerwandlamp, 90 cm van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED-spiegelverlichting Nava voor badkamer en toilet, IP44 Nava overtuigt met een eenvoudig maar doeltreffend design dat in tal van moderne badkameromgevingen kan worden geïntegreerd. Het armatuurlichaam is halfrond, gemaakt van witte kunststof voor een zachte lichtverdeling en aan beide uiteinden afgewerkt met verchroomde details die goed passen in de badkamer en de armaturen. Met de beschermingsgraad IP44 is er voldoende bescherming tegen spatwater en kan de LED wandlamp Nava heel goed dienen als verlichting voor een spiegel. De efficiënt schijnende LED’s produceren altijd een goede helderheid.. Bestel de Lindby Nava LED-badkamerwandlamp, 90 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Nava LED-badkamerwandlamp, 90 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart