Lindby Levke – LED plafondlamp voor in de badkamer – Lampen24

De Lindby Levke – LED plafondlamp voor in de badkamer is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

139.90

SKU: 732eb4e38e6b Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Levke – LED plafondlamp voor in de badkamer bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Levke – LED plafondlamp voor in de badkamer van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Fel verlichtende LED plafondlamp Levke voor badkamers Levke heeft een detail-gereduceerde en langwerpige vorm, zodat hij een vrij eenvoudige LED plafondlamp is en de verlichting op de voorgrond staat. Het montuur van de lamp is verchroomd, zoals dit meestal bij badkamerlampen het geval is. Maar dat is niet de enige reden waarom de lamp zo goed in de badkamer past, ook de IP44 bescherming zorgt daarvoor. Het is zeer comfortabel dat hij via de wandschakelaar in drie fasen (100% / 50% / 10%) kan worden gedimd en de lichtval helder is, zodat de LED plafondlamp goed als hoofdverlichting voor de badkamer kan worden gebruikt.. Bestel de Lindby Levke – LED plafondlamp voor in de badkamer nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Levke – LED plafondlamp voor in de badkamer – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart