Lindby LED badkamerspiegellamp Peggy, 50 cm – Lampen24

De Lindby LED badkamerspiegellamp Peggy, 50 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

79.90

SKU: 0fe384a2ee89 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby LED badkamerspiegellamp Peggy, 50 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby LED badkamerspiegellamp Peggy, 50 cm van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Verchroomde LED badkamerspiegellamp Peggy met universeel witte LED’s en 3 in 1 mogelijkheid, IP44 De LED spiegellamp Peggy is in hoekige vorm gehouden en biedt universeel wit, naar onder gericht LED licht, dat perfect geschikt is om een spiegel te verlichten. Met de IP44 bescherming is het gebruik in badkamers en vochtige ruimtes zonder nadenken mogelijk. De rechtlijnige vorm en het oppervlak uit verchroomde hoogglans maken van de spiegellamp en de energiebesparende LED’s een zeer moderne verschijning. Het witte oppervlak van de kunststof creëert mogelijk een gelijkmatige lichtval voor een mooie verlichting van de spiegel. Er zijn drie verschillende montagevarianten, die bij deze spiegellamp kunnen worden gebruikt. aan de ene kant kunt u eenvoudig het licht op een spiegel plaatsen, aan de andere kant bestaat er de mogelijkheid om Peggy als normale wandlamp te gebruiken op de wandmontage die u gebruikt. De derde en laatste montageoptie is waar men de lamp rechtstreeks op een spiegel vastschroeft.. Bestel de Lindby LED badkamerspiegellamp Peggy, 50 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby LED badkamerspiegellamp Peggy, 50 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart