Lindby Klea LED badkamerlamp, 90 cm – Lampen24

De Lindby Klea LED badkamerlamp, 90 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

105.90

SKU: 96f4dc4fe15a Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Klea LED badkamerlamp, 90 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Klea LED badkamerlamp, 90 cm van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Langwerpige LED wandlamp Klea – ideaal voor de badkamer, IP44 Klea is een wandarmatuur dat uitstekend geschikt is voor montage boven een spiegel. De langwerpige vorm is discreet en onopvallend, zodat de wandarmatuur met warmwitte LED’s in veel badkamers kan worden geïntegreerd. Klea is ook een nuttige lichtbron voor gastentoiletten voor spiegelverlichting en de verlichting is ook helder genoeg voor make-up of scheren, dankzij de energie-efficiënte LED-technologie. De verchroomde zijelementen harmoniëren goed met het gewone sanitair, dat ook meestal in chroom is uitgevoerd.. Bestel de Lindby Klea LED badkamerlamp, 90 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Klea LED badkamerlamp, 90 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart