Lindby Klea LED badkamerlamp, 120 cm – Lampen24

De Lindby Klea LED badkamerlamp, 120 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

139.90

SKU: e839ce300153 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Klea LED badkamerlamp, 120 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Klea LED badkamerlamp, 120 cm van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Langwerpige badkamer wandlamp Klea met chromen details, IP44 Klea is een spiegelarmatuur met een zeer lineaire vorm, die kan worden gebruikt in badkamers en gastentoiletten en goed beschermd is tegen spatwater met de beschermingsgraad IP44. Het ontwerp oogt zeer discreet en kan op vele manieren worden gebruikt, natuurlijk ook in andere kamers, bijvoorbeeld boven een hal spiegel. Dankzij de geïntegreerde LED’s is de Klea wandlamp een bijzonder efficiënte lichtbron die een goede helderheid biedt, zodat u ook make-up kunt aanbrengen of u kunt scheren in het licht van deze lamp. De chromen details zijn onopvallend, maar toch effectief en ze passen heel mooi bij het gebruikelijke sanitair.. Bestel de Lindby Klea LED badkamerlamp, 120 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Klea LED badkamerlamp, 120 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart