Lindby Kardo – badkamer plafondlamp in wit en chroom – Lampen24

De Lindby Kardo – badkamer plafondlamp in wit en chroom is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

129.90

SKU: 9bc11fc66ddc Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Kardo – badkamer plafondlamp in wit en chroom bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Kardo – badkamer plafondlamp in wit en chroom van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Plafondlamp Kardo met drie lampjes en witte finish – ideaal voor badkamers dankzij IP44 bescherming Kardo heeft een moderne uitstraling, maar heeft ook tijdloze kwaliteiten. Op een ronde metalen plafondplaat zijn drie beweegbare kappen gemonteerd, die ook van metaal zijn gemaakt en door middel van scharnieren met de plafondplaat zijn verbonden, zodat u ze naar wens kunt verplaatsen. Dankzij de GU10-fittingen kunt u lampen van uw keuze gebruiken en ook de al even populaire en energiebesparende LED-lampen gebruiken. De plafondlamp is goed beschermd en bezit IP44, dus het wordt ten zeerste voor gebruik in de badkamer aanbevolen.. Bestel de Lindby Kardo – badkamer plafondlamp in wit en chroom nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Kardo – badkamer plafondlamp in wit en chroom – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart