Lindby Jukka LED spiegellamp badkamer 90 cm – Lampen24

De Lindby Jukka LED spiegellamp badkamer 90 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

109.90

SKU: 40ed31bffe90 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Jukka LED spiegellamp badkamer 90 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Jukka LED spiegellamp badkamer 90 cm van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Naar beneden gericht licht boven de badkamerspiegel: de LED wandlamp Jukka Jukka is een hoekige, langwerpige wandlamp in een modern jasje die zeer goed past in de badkamer dankzij de IP44-beschermingsgraad, terwijl de chroom-look ook spreekt voor het gebruik ervan in badkamers en toiletten omdat het zeer mooi harmonieert met de meeste armaturen. De LED’s schijnen niet alleen warm wit, maar zijn ook helder en efficiënt en stralen hun licht bijzonder gelijkmatig en met minimale verblinding naar beneden uit. Daarom kan een spiegel bijzonder aangenaam worden verlicht, vooral omdat de kunststofbekleding wit is en daardoor de lichtbundel zeer gelijkmatig verdeelt.. Bestel de Lindby Jukka LED spiegellamp badkamer 90 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Jukka LED spiegellamp badkamer 90 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart