Lindby Flavi badkamer plafondlamp, Ø 28 cm, zwart – Lampen24

De Lindby Flavi badkamer plafondlamp, Ø 28 cm, zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

72.90

SKU: a8599dbbe87e Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Flavi badkamer plafondlamp, Ø 28 cm, zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Flavi badkamer plafondlamp, Ø 28 cm, zwart van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Plafondlamp Flavi in een donkere look als moderne badkamerverlichtingDe plafondlamp Flavi wordt gekenmerkt door haar IP44 beschermingsgraad, waardoor ze goed beschermd is tegen vocht en ideaal is voor gebruik in de badkamerruimte. De behuizing is gemaakt van ijzer en heeft een zwarte matte afwerking die de armatuur een moderne en enigszins opvallende toets geeft. De opaalwitte lampenkap werkt als een diffuser en laat het licht gelijkmatig en zachtjes in de omgeving verspreiden.. Bestel de Lindby Flavi badkamer plafondlamp, Ø 28 cm, zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Flavi badkamer plafondlamp, Ø 28 cm, zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart