Lindby Dejan – 4-lichts badkamerlamp voor het plafond – Lampen24

De Lindby Dejan – 4-lichts badkamerlamp voor het plafond is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

129.90

SKU: fbea4834bbea Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Dejan – 4-lichts badkamerlamp voor het plafond bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Dejan – 4-lichts badkamerlamp voor het plafond van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Met IP44 uitgeruste plafondlamp Dejan Niet enkel in de woonkamer of hal kan de plafondlamp Dejan gemonteerd worden. Ze is uitgerust met IP44. Daardoor hoef je niet bang te zijn om ze in vochtige ruimtes te installeren. Vooral in de badkamer mag de helderheid van de lichtbron niet al te spaarzaam gekozen worden. Daardoor is een vierlamps plafondlamp die bovendien beschikt over een kantelbare spot, een goede keuze. De plafondlamp Dejan is door haar glanzend verchroomde design een modern verlichtingsobject dat in de ruimte een zekere glans verspreidt.. Bestel de Lindby Dejan – 4-lichts badkamerlamp voor het plafond nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Dejan – 4-lichts badkamerlamp voor het plafond – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart