Lindby Chroomkleurige badkamer-plafondlamp Corvin – Lampen24

De Lindby Chroomkleurige badkamer-plafondlamp Corvin is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

47.90

SKU: c3beeeca58b5 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Chroomkleurige badkamer-plafondlamp Corvin bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Chroomkleurige badkamer-plafondlamp Corvin van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Badkamerplafondlamp Corvin met witte, glazen kap Deze plafondlamp heeft een klassieke uitstraling. De glazen kap is wit en zorgt voor een zachte en gelijkmatige verdeling van het licht, de metalen kader is roestkleurig waardoor de lamp er modern uitziet. Met deze look is de plafondlamp geschikt voor verschillende stijlen. Door de E27-fitting kunnen verschillende lichtbronnen gebruikt worden: gloeilamp, halogeenlamp of energiezuinige LED- en spaarlampen.. Bestel de Lindby Chroomkleurige badkamer-plafondlamp Corvin nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Chroomkleurige badkamer-plafondlamp Corvin – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart