LEDS-C4 Mist badkamer-hanglamp IP44 chroom – Lampen24

De LEDS-C4 Mist badkamer-hanglamp IP44 chroom is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LEDS-C4 is snel bij u thuis bezorgd.

142.09

SKU: 8ca955f71564 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LEDS-C4 Mist badkamer-hanglamp IP44 chroom bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LEDS-C4 Mist badkamer-hanglamp IP44 chroom van  LEDS-C4 is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Minimalistisch vormgegeven hanglamp Mist voor de badkamer Het ontwerp van de Mist hanglamp is tot het wezenlijke gereduceerd, wat haar op haar beurt een bijzonder karakteristieke uitstraling geeft. Het bestaat uit een delicate touwophanging met een ronde glazen kap en kan worden bediend met een E14 gloeilamp. Dankzij zijn minimalistische look past hij uitstekend in moderne badkamers. De ronde opaalglazen kap zorgt bovendien voor een niet-verblindende lichtsfeer, waardoor hij ideaal is voor gebruik naast een spiegel.. Bestel de LEDS-C4 Mist badkamer-hanglamp IP44 chroom nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LEDS-C4 Mist badkamer-hanglamp IP44 chroom – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart