Ideallux Ideal Lux Gun badkamer-plafondlamp zwart – Lampen24

De Ideallux Ideal Lux Gun badkamer-plafondlamp zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Ideallux is snel bij u thuis bezorgd.

64.90

SKU: deedca64bbbc Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Ideallux Ideal Lux Gun badkamer-plafondlamp zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Ideallux Ideal Lux Gun badkamer-plafondlamp zwart van  Ideallux is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde plafondlamp Gun voor badkamers en andere vochtige ruimtesGemaakt van aluminium en voorzien van spatwaterbescherming is de ronde, zwart gelakte plafondlamp Gun een geschikte lichtbron voor badkamers, sauna’s en andere wellnessruimtes waar vocht dagelijks voorkomt. De lichtverstrooier is gemaakt van stevig Pyrex-glas en zorgt voor een homogene verlichting van de omgeving.. Bestel de Ideallux Ideal Lux Gun badkamer-plafondlamp zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Ideallux Ideal Lux Gun badkamer-plafondlamp zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart