FARO BARCELONA LED inbouwlamp Ebba voor de badkamer – Lampen24

De FARO BARCELONA LED inbouwlamp Ebba voor de badkamer is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk FARO BARCELONA is snel bij u thuis bezorgd.

47.90

SKU: 3e4f53379e77 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de FARO BARCELONA LED inbouwlamp Ebba voor de badkamer bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De FARO BARCELONA LED inbouwlamp Ebba voor de badkamer van  FARO BARCELONA is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zacht licht voor de moderne badkamer – LED-inbouwarmatuur Ebba Het aantrekkelijke design van de moderne Ebba-downlight overtuigt. De kleine inbouwarmatuur is gemaakt van een combinatie van transparante en opaalwitte kunststof en zorgt voor een zachte gloed. De geïntegreerde LED’s schijnen in een aangenaam warm wit. Dankzij de IP44-beschermingsgraad is de kleine Ebba-inbouwarmatuur perfect voor elke moderne badkamer.. Bestel de FARO BARCELONA LED inbouwlamp Ebba voor de badkamer nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: FARO BARCELONA LED inbouwlamp Ebba voor de badkamer – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart