Elstead Wandlamp Morvah voor badkamers in gepolijst chroom – Lampen24

De Elstead Wandlamp Morvah voor badkamers in gepolijst chroom is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk ELSTEAD is snel bij u thuis bezorgd.

114.90

SKU: 9d5c4c8c23e0 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Elstead Wandlamp Morvah voor badkamers in gepolijst chroom bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Elstead Wandlamp Morvah voor badkamers in gepolijst chroom van  ELSTEAD is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Veelzijdige Morvah wandlamp met transparant glas Morvah is een wandlamp die in de hele woonruimte en – dankzij de uitrusting met spatwaterbescherming (IP44) – ook in de badkamer als sfeervolle extra lamp kan worden gebruikt. Van de metalen wandhouder steekt een cilindervormige kap van transparant bellenglas de ruimte in. De glasstructuur geeft het stralende licht een zacht karakter. De gebruikte lichtbron blijft zichtbaar, daarom is het raadzaam om een decoratieve lichtbron te kiezen, zoals een vintage gloeilamp. Geschikte lichtbron is verkrijgbaar via de accessoires.. Bestel de Elstead Wandlamp Morvah voor badkamers in gepolijst chroom nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Elstead Wandlamp Morvah voor badkamers in gepolijst chroom – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart