Astro Kappa – hoekige LED badkamer wandlamp – Lampen24

De Astro Kappa – hoekige LED badkamer wandlamp is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk ASTRO is snel bij u thuis bezorgd.

139.90

SKU: 4aa4abf06c69 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Astro Kappa – hoekige LED badkamer wandlamp bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Astro Kappa – hoekige LED badkamer wandlamp van  ASTRO is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Duidelijk gestructureerde LED-badkamerwandlamp Kappa Kappa presenteert zich als een krachtige lichtbron voor badkamers en wellnessruimtes, evenals voor gangen en ook voor woon- en slaapkamers: de wandlamp, die klein van formaat is, overtuigt door zijn hoekige vormgeving en briljante verchroming. De geïntegreerde LED-verlichting overtuigt met een naar boven en beneden stralend licht in de zeer gezellige lichtkleur warm wit.. Bestel de Astro Kappa – hoekige LED badkamer wandlamp nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Astro Kappa – hoekige LED badkamer wandlamp – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart