Arcchio Timaris LED badkamer-plafondlamp – Lampen24

De Arcchio Timaris LED badkamer-plafondlamp is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

59.90

SKU: e6701aece8a7 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Timaris LED badkamer-plafondlamp bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Timaris LED badkamer-plafondlamp van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Compacte LED badkamer plafondlamp Timaris in ronde vorm, met chromen armatuur en glazen kap Timaris is een kleine lichtautomaat voor de badkamerruimte, die bestaat uit een metalen plafondarmatuur met een glanzende chromen afwerking en een glazen kap en zorgt voor aangenaam en zacht licht in vochtige ruimtes. Dankzij de goede afdichting en de hogere beschermingsklasse is gebruik in een badkamer zonder meer mogelijk, omdat er geen water in het armatuur kan binnendringen. De LED’s van de plafondlamp zijn zuinig in verbruik en produceren toch een redelijke helderheid, zodat men kan spreken van een goed rendement. Het design in glanzend chroom harmonieert bovendien met veel armaturen in badkamers en gastentoiletten, zodat de armatuur ook daar optisch goed kan worden geïntegreerd. Bestel de Arcchio Timaris LED badkamer-plafondlamp nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Timaris LED badkamer-plafondlamp – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart