Arcchio Maviris LED badkamer wandlamp, bol, glas – Lampen24

De Arcchio Maviris LED badkamer wandlamp, bol, glas is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

69.90

SKU: 1868b7230ba0 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Maviris LED badkamer wandlamp, bol, glas bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Maviris LED badkamer wandlamp, bol, glas van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Elegante LED badkamerwandlamp Maviris met glazen bolkap Maviris heeft een edel design en straalt een grote flair uit in badkamers en gastentoiletten. De LED wandlamp heeft een glazen bolkap en een frame in chroom. De componenten contrasteren met elkaar en harmoniëren toch ook goed. Dankzij het witte glas is het licht zacht en gelijkmatig en baadt Maviris bijvoorbeeld naast de spiegel de kamer in een prachtig licht. De chromen details passen goed bij de badkamerinrichting en met de hogere beschermingsklasse is de armatuur goed beschermd tegen water en vocht. Bovendien produceren de ingebouwde LED’s op een efficiënte manier relatief helder licht, waardoor de consument en de portemonnee tevreden zijn. Bestel de Arcchio Maviris LED badkamer wandlamp, bol, glas nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Maviris LED badkamer wandlamp, bol, glas – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart