Arcchio Mahdi badkamerlamp, glazen kap, chroom – Lampen24

De Arcchio Mahdi badkamerlamp, glazen kap, chroom is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

99.90

SKU: bcffff215b07 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Mahdi badkamerlamp, glazen kap, chroom bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Mahdi badkamerlamp, glazen kap, chroom van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Edele badkamer wandlamp Mahdi met witte glazen kap, IP44 Mahdi kan boven of – idealiter in paren – naast een spiegel worden gemonteerd en is dankzij de verhoogde beschermingsklasse zeer geschikt voor gebruik in badkamers en natte ruimtes in het algemeen. Dankzij het witte glas is het licht zacht en zelfs voor een mooie verlichting in de badkamer. De wandlamp snijdt natuurlijk ook op andere plaatsen in de badkamer een mooi figuur. Het opaalglas wordt aangevuld met een rond frame met chromen afwerking, dat op zijn beurt weer prachtig harmonieert met de meeste badkamers.. Bestel de Arcchio Mahdi badkamerlamp, glazen kap, chroom nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Mahdi badkamerlamp, glazen kap, chroom – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart