Hanglamp zwart met goud en smoke glas 3-lichts rond – Kyan

De Hanglamp zwart met goud en smoke glas 3-lichts rond – Kyan is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Hanglamp zwart met goud en smoke glas 3-lichts rond – Kyan en haal hem snel in huis.

119.00

SKU: 1930e9378501 Categorie: Tags: , ,

De hanglampen 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Hanglamp zwart met goud en smoke glas 3-lichts rond – Kyan welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 119.00  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Hanglamp zwart met goud en smoke glas 3-lichts rond – Kyan van het merk QAZQA is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Hanglamp zwart met goud en smoke glas 3-lichts rond – Kyan is gemaakt van degelijk materiaal en het merk QAZQA staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Nee specs: Extra functies: Dimbaar, dimmer niet inbegrepen Maak jouw interieur compleet met hanglamp Kyan! Deze hanglamp komt het beste tot zijn recht in een design interieur en voegt een vleugje luxe toe aan jouw woonruimte. Het armatuur, zwart met goud en gemaakt van smoke glas met staal, geeft een eigentijdse uitstraling. Plaats Kyan boven een eettafel in de keuken of boven een centrale plek in de woonkamer om een stijlvolle en heldere verlichting te creëren. Met 3 lichtpunten zorgt Kyan altijd voor voldoende licht in de ruimte. Met een diameter van 48 cm en een hoogte van 170 cm voegt deze hanglamp ook visueel aantrekkelijke dimensies toe aan jouw interieur. Zorg ervoor dat je de lichtbronnen met E27 fitting (max. 40W) apart bestelt, aangezien deze niet zijn inbegrepen. Kyan is dimbaar, waardoor je de sfeer in huis eenvoudig kunt aanpassen. Houd er rekening mee dat deze hanglamp exclusief dimmer wordt geleverd. Met Kyan ben je verzekerd van het juiste licht in huis, waardoor hij een onmisbare toevoeging wordt aan jouw design interieur! 48 cm x 170 cm ( d x h ) Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Hanglamp zwart met goud en smoke glas 3-lichts rond – Kyan

  • hanglampen,binnenverlichting,,,,,,woonkamer-lampen,verlichting-per-ruimte,,,,,,eetkamer-lampen,verlichting-per-ruimte,,,,,,keukenverlichting,verlichting-per-ruimte,,,,,,,

Specificaties: Hanglamp zwart met goud en smoke glas 3-lichts rond – Kyan

Merk

Kleur

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart