Stilnovo Kleurrijke LED booglamp Oxygen_FL1, instelbaar – Lampen24

De Stilnovo Kleurrijke LED booglamp Oxygen_FL1, instelbaar is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk Stilnovo is snel bij u thuis bezorgd.

2,250.60

SKU: 17289d73afc4 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Stilnovo Kleurrijke LED booglamp Oxygen_FL1, instelbaar bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Stilnovo Kleurrijke LED booglamp Oxygen_FL1, instelbaar van  Stilnovo is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

In hoogte verstelbare LED booglamp Oxygen_FL1 in geelDe grote en opvallende LED booglamp Oxgen_FL1 wordt gekenmerkt door een modern ontwerp dat wordt onderstreept door een innovatieve lichttechnologie. Dit komt omdat de algehele visuele verschijning van de kap wordt gecompleteerd door een witte kunststof diffuser die het licht richt. Binnenin bevinden zich filigraan microgravures die het warme witte licht prachtig gelijkmatig in de omgeving verspreiden. Dankzij de OptiLight technologie is de diffuser transparant en dus onzichtbaar als hij uit staat. De diffuser wordt omringd door een felgele, ronde lampenkap van kunststof, die dienst doet als een geweldige kleurspetter. Het delicate, in hoogte verstelbare boogvormige frame loopt vanaf de kap naar beneden. De helderheid kan worden geregeld via de geïntegreerde drukdimmer.. Bestel de Stilnovo Kleurrijke LED booglamp Oxygen_FL1, instelbaar nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Stilnovo Kleurrijke LED booglamp Oxygen_FL1, instelbaar – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart