Paulmann Whirl LED inbouwlamp 4,9W 3 per set rond – Lampen24

De Paulmann Whirl LED inbouwlamp 4,9W 3 per set rond is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

94.90

SKU: 78b23ac22277 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Whirl LED inbouwlamp 4,9W 3 per set rond bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Whirl LED inbouwlamp 4,9W 3 per set rond van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde LED plafondinbouwlamp Whirl in set van 3, dimbaar De Whirl LED-plafondinbouwlamp wordt geleverd in een praktische set van 3 en vormt een effectieve eenheid die een royale ruimteverlichting biedt. Het ronde frame en het centrale punt in het midden van de armatuur zijn gemaakt van aluminium en hebben een grijze tint. Via het gesatineerde acryloppervlak wordt een warmwit, niet-verblindend licht uitgestraald, dat met talrijke dimmers kan worden gedimd. Door de mogelijkheid van montage in het plafond, ligt de vorm van de armatuur gelijk met het plafond en vormt een aantrekkelijk verlichtingsobject in diverse woonruimten. – Dimbaar met universele dimmer (R, L, C). Bestel de Paulmann Whirl LED inbouwlamp 4,9W 3 per set rond nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Whirl LED inbouwlamp 4,9W 3 per set rond – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart