Paulmann Premium Secure HV-inbouwspot, wit – Lampen24

De Paulmann Premium Secure HV-inbouwspot, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

18.90

SKU: 64b5ab9d29d6 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Premium Secure HV-inbouwspot, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Premium Secure HV-inbouwspot, wit van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Moderne halogeen-hoogspannings-inbouwspot PREMIUM SECURE uit de Premium Line voor een interessant lichtontwerp en voor exclusieve omgevingen Deze attractieve inbouwspot PREMIUM SECURE is met IP44 voor een moderne lichtconstellatie zowel geschikt voor woongedeeltes als voor vochtige ruimtes, maar ook voor beschermde buitengedeeltes. Hij is vervaardigd van hoogwaardig aluminium en hierdoor roestvrij. De HV-inbouwspot PREMIUM SECURE is los of als set verkrijgbaar, in vier decoratieve kleuren.. Bestel de Paulmann Premium Secure HV-inbouwspot, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Premium Secure HV-inbouwspot, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart