Paulmann paneel Aero 830 rond wit 3stepdim 23cm – Lampen24

De Paulmann paneel Aero 830 rond wit 3stepdim 23cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

58.95

SKU: 315f064eb4d4 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann paneel Aero 830 rond wit 3stepdim 23cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann paneel Aero 830 rond wit 3stepdim 23cm van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Breedbandlamp met drietrapsdimmen via de wandschakelaar – LED-inbouwpaneel Areo De Areo LED-inbouwarmatuur bestaat uit een ronde diffuser met daaromheen een dunne kunststof rand. Dit geeft het een eenvoudig maar modern ontwerp, dat zich onopvallend aanpast aan het interieur. Het bijzondere aan de inbouwarmatuur is het 3-trapsdimmen, dat via een conventionele wandschakelaar door herhaald schakelen wordt aangestuurd. Een geheugenfunctie onthoudt de laatste instelling en laat Areo bij het opnieuw inschakelen direct oplichten in de laatst gekozen helderheid. De toepassingsmogelijkheden van dit inbouwpaneel zijn zeer divers: naast wand- en plafondmontage en gebruik in diverse woonruimtes kan het LED-paneel ook gebruikt worden in badkamers en vochtige ruimtes, omdat het is voorzien van de juiste spatwaterbescherming. – geschikt voor verschillende inbouwdiameters door schuifbare veerklemmen aan de achterzijde – 3 dimniveaus 100 %, 50 % en 25 – effectieve LED-technologie. Bestel de Paulmann paneel Aero 830 rond wit 3stepdim 23cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann paneel Aero 830 rond wit 3stepdim 23cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart