Paulmann Nova mini inbouwspot per 3 zwenkbaar alu – Lampen24

De Paulmann Nova mini inbouwspot per 3 zwenkbaar alu is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

79.90

SKU: a9e073338d0f Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Nova mini inbouwspot per 3 zwenkbaar alu bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Nova mini inbouwspot per 3 zwenkbaar alu van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Nova mini-draaibare LED-inbouwarmatuur in een voordelig 3-pack Met hun eenvoudige design en kleine afmetingen kunnen deze draaibare, kleine LED-inbouwarmaturen op de meest uiteenlopende manieren in de huiselijke omgeving worden gebruikt. Het bijzondere van de inbouwspots, de zogenaamde LED-Coins, is dat ze kunnen worden vervangen. Ze kunnen naar wens met elkaar worden verbonden, zonder beperking van het aantal. Door hun vlakke vorm kunnen ze in bijzonder ondiepe holtes worden gebruikt. Het is ook mogelijk om de armatuur tot 15° te draaien om de lichtbundel nauwkeuriger te richten.. Bestel de Paulmann Nova mini inbouwspot per 3 zwenkbaar alu nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Nova mini inbouwspot per 3 zwenkbaar alu – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart