Paulmann LED-spot Slim Coin, dimbaar, IP65, ijzer – Lampen24

De Paulmann LED-spot Slim Coin, dimbaar, IP65, ijzer is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

46.95

SKU: a50cd1202159 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann LED-spot Slim Coin, dimbaar, IP65, ijzer bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann LED-spot Slim Coin, dimbaar, IP65, ijzer van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Premium LED inbouwarmatuur Slim Coin – dimbaar en met IP65 bescherming De LED inbouwarmatuur Slim Coin is een ideale plafondlamp die ook decoratief met andere armaturen kan worden gebruikt. Het heeft een ronde vorm en een eenvoudig ontwerp met een geborsteld ijzeren oppervlak dat perfect harmonieert met moderne meubels. De vast geïnstalleerde LED’s stralen warm wit licht naar beneden in de kamer, maar in combinatie met een fase-afsnijdingsdimmer kan hun helderheid worden gevarieerd van helder werklicht tot feel-good verlichting. De LED-spot is voorzien van een beschermend glas met een gesatineerde afwerking en een IP65-bescherming tegen waterstralen, zodat hij ook zonder problemen in de badkamer en andere vochtige ruimten kan worden geïnstalleerd. Installatie in het plafond is mogelijk zonder gereedschap, aangezien een aansluitdoos met dubbele snelklem voor onderlinge verbinding wordt meegeleverd. Gebruik is ook mogelijk in ondiepe holtes dankzij het platte ontwerp.. Bestel de Paulmann LED-spot Slim Coin, dimbaar, IP65, ijzer nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann LED-spot Slim Coin, dimbaar, IP65, ijzer – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart