Paulmann LED inbouwspot Nova Coin 3 wit rond dimbaar – Lampen24

De Paulmann LED inbouwspot Nova Coin 3 wit rond dimbaar is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

63.90

SKU: 4d7752720782 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann LED inbouwspot Nova Coin 3 wit rond dimbaar bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann LED inbouwspot Nova Coin 3 wit rond dimbaar van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED-spot Nova Coin set van 3 – dimbaar in 3 stappen Nova Coins zijn bijzonder vlakke aluminium LED plafondinbouwspots die met elkaar kunnen worden gecombineerd dankzij de 230 V directe aansluiting. De bevestiging in het plafond gebeurt met klemveren die het plafond onbeschadigd achterlaten, zelfs bij herhaalde installatie en verwijdering. Elk van de drie lampen bevat een LED-module die warmwit licht met een stralingshoek van 110° naar beneden uitstraalt en in helderheid kan worden geregeld met de ingebouwde 3-stappen-dimmer. Hiervoor is een standaard lichtschakelaar voldoende. De IP44-bescherming voorkomt het binnendringen van vocht. De LED-Coins maken het mogelijk om een uniek lichtbeeld te creëren.. Bestel de Paulmann LED inbouwspot Nova Coin 3 wit rond dimbaar nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann LED inbouwspot Nova Coin 3 wit rond dimbaar – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart