Paulmann Gil LED inbouwlamp wit/mat zwart – Lampen24

De Paulmann Gil LED inbouwlamp wit/mat zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

30.95

SKU: 03bade51cfd1 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Gil LED inbouwlamp wit/mat zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Gil LED inbouwlamp wit/mat zwart van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Dimbare LED inbouwarmatuur Gil met decoratieve cilinder De LED-inbouwarmatuur Gil zorgt voor decoratieve accenten in elke ruimte: ze is uitgerust met een uitstekende decoratieve cilinder met een geringe inbouwdiepte in vergelijking met de diepgeplaatste lichtpunten. De LED’s stralen warm wit licht uit voor een aangename sfeer. De lichtsterkte kan comfortabel in drie fasen worden geregeld via de conventionele lichtschakelaar: 1 x schakelaar: 100 %, 2 x schakelaar 50 % en 3 x schakelaar 25 %. Indien nodig kan de lichtbron door een specialist worden vervangen. De LED munten kunnen oneindig aan elkaar gekoppeld worden. De inbouwspot Gil is beschermd tegen het binnendringen van spatwater met beschermingsklasse IP44 en is daarom ook geschikt voor installatie in badkamers en andere vochtige ruimtes. – Voor directe 230 V aansluiting. Bestel de Paulmann Gil LED inbouwlamp wit/mat zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Gil LED inbouwlamp wit/mat zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart