Paulmann Cole LED Spotlight, zilver-wit – Lampen24

De Paulmann Cole LED Spotlight, zilver-wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

29.95

SKU: 3f82464b7d78 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Cole LED Spotlight, zilver-wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Cole LED Spotlight, zilver-wit van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED-inbouwspots Cole in klassiek design Opvallend aan de Cole inbouwarmatuur is dat de LED-lichtbron diep in het plafond is ingebouwd. Het licht raakt dus eerst het zilvergrijze oppervlak voordat het zacht en verblindingsvrij wordt verspreid. Het resultaat is een stralingshoek van 110°. Het stralende licht kan in drie stappen worden gedimd met een conventionele wandschakelaar. De Cole inbouwspot is ook voorzien van IP44-bescherming en is daarom ook geschikt voor gebruik in badkamers.. Bestel de Paulmann Cole LED Spotlight, zilver-wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Cole LED Spotlight, zilver-wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart