Paulmann Cole LED Spotlight, goud-zwart – Lampen24

De Paulmann Cole LED Spotlight, goud-zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

29.95

SKU: af9fc0222a46 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Cole LED Spotlight, goud-zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Cole LED Spotlight, goud-zwart van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED-inbouwarmatuur Cole met verblindingsvrije lichtverdeling Met zijn LED-lichtbron die diep in het plafond is ingebouwd, zorgt de Cole-inbouwarmatuur voor een verblindingsvrije lichtverdeling. De goudmatte rand zorgt ervoor dat het uitgestraalde licht de ruimte warm en comfortabel verlicht. Om de sfeer in de ruimte nog gezelliger te maken, is het raadzaam om het licht extra te dimmen in drie stappen via de bestaande wandschakelaar. Dankzij de klassieke ronde vorm kan deze kleine lamp stijlvol worden geïntegreerd in bijna elke woonkamer.. Bestel de Paulmann Cole LED Spotlight, goud-zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Cole LED Spotlight, goud-zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart