Paulmann Coin Slim LED inbouwspot per 3,hoekig alu – Lampen24

De Paulmann Coin Slim LED inbouwspot per 3,hoekig alu is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

96.90

SKU: eda4b5ee3566 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Coin Slim LED inbouwspot per 3,hoekig alu bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Coin Slim LED inbouwspot per 3,hoekig alu van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vierkante LED-inbouwspots Munt Slank in een set van 3 Met de Coin Slim inbouwspot kunnen overal in huis moderne lichtaccenten worden gezet, want dankzij IP44 kan hij ook in de badkamer worden gebruikt. De schijnwerper maakt ook indruk door de eenvoudige, gereedschapsloze montage met behulp van de bestaande snelspanklemmen. De permanent geïntegreerde LED’s zijn energiebesparend en vullen tegelijkertijd de ruimte met een gezellige gloed, waardoor een sfeervolle ambiance ontstaat. Boven de lichtbron bevindt zich een gesatineerd beschermend glas, dat ook zorgt voor een niet-verblindende lichtverdeling. – dimbaar met dimmer R+C voor elektronische transformator – inclusief aansluitkast met dubbele snelklem voor doorlussen. Bestel de Paulmann Coin Slim LED inbouwspot per 3,hoekig alu nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Coin Slim LED inbouwspot per 3,hoekig alu – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart