Paulmann Coin Nova plus LED module 6 W, dimbaar – Lampen24

De Paulmann Coin Nova plus LED module 6 W, dimbaar is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

24.90

SKU: 37d9dfc14723 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann Coin Nova plus LED module 6 W, dimbaar bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann Coin Nova plus LED module 6 W, dimbaar van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED module Coin Nova Plus voor inbouwspots Met deze Coin Nova Plus LED-module kunnen bestaande halogeeninbouwspots voor standaardlampen met een diameter van 50 mm in een handomdraai worden omgebouwd tot energiezuinige LED-spots, zonder dat de armaturen zelf vervangen hoeven te worden. U hoeft alleen maar de oude lichtbron te verwijderen en de nieuwe LED-module met behulp van de snelspanners aan te sluiten en in te brengen, en de woonruimte straalt in warm wit LED-licht. De LED-module heeft een gesatineerde kunststof diffuser die een zachte lichtverdeling garandeert en kan worden gedimd via de huisaansluiting. Technische gegevens: – Vergelijkende waarde: 43 watt – Levensduur: 30.000 uur – Dimbaar. Bestel de Paulmann Coin Nova plus LED module 6 W, dimbaar nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann Coin Nova plus LED module 6 W, dimbaar – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart