Paulmann 3-set spot Nova vierk,kantel/dimbaar, alu – Lampen24

De Paulmann 3-set spot Nova vierk,kantel/dimbaar, alu is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

64.95

SKU: 37364c841484 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann 3-set spot Nova vierk,kantel/dimbaar, alu bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann 3-set spot Nova vierk,kantel/dimbaar, alu van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Kantelbaar en dimbaar in 3 stappen – de vierkante LED-spot Nova in set van 3 De Nova-spots geven aanleiding tot een zeer individueel lichtconcept in moderne kamers, omdat ze op een gekozen afstand van elkaar worden geplaatst en worden met klemveren door een eenvoudige installatie in het plafond worden vastgezet. De koppeling van de individuele lampen met elkaar gebeurt door eenvoudige aaneenschakeling. De vierkante LED-spots zijn gemaakt van aluminium en voorzien van vervangbare LED-lampen (GU10). Het warmwitte licht wordt de kamer binnengeleid in een kantelbereik van 50° en kan in drie niveaus worden gedimd met een standaard lichtschakelaar. Nova is uitgerust met een IP23-sproeiwaterbescherming.. Bestel de Paulmann 3-set spot Nova vierk,kantel/dimbaar, alu nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann 3-set spot Nova vierk,kantel/dimbaar, alu – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart