Paulmann 3-set spot Nova Coin vierk., dimbaar, wit – Lampen24

De Paulmann 3-set spot Nova Coin vierk., dimbaar, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

67.90

SKU: 83e114e65f9e Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann 3-set spot Nova Coin vierk., dimbaar, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann 3-set spot Nova Coin vierk., dimbaar, wit van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED-spot Nova Coin set van 3 voor individueel lichtontwerp De Nova Coin set van 3 bestaat uit 3 LED-inbouwspots die zeer plat zijn ontworpen en dus kunnen worden gebruikt in kleine holtediepten. Ze worden met klemveren vastgezet en kunnen met elkaar worden gecombineerd door ze eenvoudig op elke gewenste afstand te koppelen. De IP23-sproeiwaterbescherming verhindert het binnendringen van vocht. De LED-Coins zijn gemaakt van aluminium en worden geleverd met een vast LED-licht. Het warmwitte licht wordt uitgestraald in het kantelbereik van 50° en kan met een gewone lichtschakelaar via de geïntegreerde 3-niveau-dimmer worden geregeld. Nova Coin combineert een sfeervol ontwerp, geweldige functionaliteit en hoge energie-efficiëntie om een individueel verlichtingsconcept te creëren.. Bestel de Paulmann 3-set spot Nova Coin vierk., dimbaar, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann 3-set spot Nova Coin vierk., dimbaar, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart