Paulmann 3-set LED-spot Slim Coin, dimbaar, alu – Lampen24

De Paulmann 3-set LED-spot Slim Coin, dimbaar, alu is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

105.00

SKU: 2a1556163a05 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann 3-set LED-spot Slim Coin, dimbaar, alu bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann 3-set LED-spot Slim Coin, dimbaar, alu van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Set van 3 Premium LED inbouwspots Slim Coin voor plafondverlichting Deze set bestaat uit de 3 premium Slim Coin inbouwspots met geïntegreerde LED-module voor langdurig gebruik en energiezuinige verlichting. Slim Coins zijn niet alleen innovatief en gebruiksvriendelijk, maar kunnen ook worden gebruikt in ondiepe installatiediepten dankzij hun geringe hoogte. De Slim Coins zijn geschikt voor een directe aansluiting op 230 V. De Premium Slim Coins zijn uitgerust met een matglazen beschermglas en zijn beschermd tegen spatwater dankzij de beschermingsklasse IP44. Het gebruik van de lampen kan daarom in de verschillende woonkamers en ook in de badkamer gebeuren. De dimfunctie maakt het mogelijk om de helderheid individueel aan te passen. De vaste LED’s geven warm wit licht af in de kamer en kunnen worden gedimd van een helder werklicht tot een comfortabele, feelgood verlichting. De set bestaat uit 3 Slim Coin inbouwspots en een aansluitbox met dubbele snelklem.. Bestel de Paulmann 3-set LED-spot Slim Coin, dimbaar, alu nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann 3-set LED-spot Slim Coin, dimbaar, alu – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart