LED plafond inbouwlamp Groove Square 16,8×16,8 cm – Lampen24

De LED plafond inbouwlamp Groove Square 16,8×16,8 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Ideallux is snel bij u thuis bezorgd.

39.90

SKU: 45ced438d5c6 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED plafond inbouwlamp Groove Square 16,8×16,8 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED plafond inbouwlamp Groove Square 16,8×16,8 cm van  Ideallux is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vierkante LED-inbouwarmatuur met groeven – alles in het wit De Groove LED-inbouwarmatuur is uitgerust met een hoekig aluminium frame. Binnenin is een matte diffuser, ook vierkant van vorm. De gehele inbouwarmatuur is wit en trekt met geen enkel detail de aandacht. De LED’s verlichten een groot gebied onder de armatuur met een stralingshoek van 90°. Vooral in combinatie met andere voorbeelden van de inbouwarmatuur kan een ruimte onopvallend en toch effectief worden verlicht. Als eenvoudige en functionele lichtbron voor keukens, gangen en pauzeruimtes is Groove de perfecte oplossing. – Levering inclusief driver. Bestel de LED plafond inbouwlamp Groove Square 16,8×16,8 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED plafond inbouwlamp Groove Square 16,8×16,8 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart