Arcchio Neru LED inbouwlamp, sensor, rond zwart – Lampen24

De Arcchio Neru LED inbouwlamp, sensor, rond zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

54.90

SKU: 95b8347248a1 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Neru LED inbouwlamp, sensor, rond zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Neru LED inbouwlamp, sensor, rond zwart van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zwarte LED inbouwarmatuur Neru met discreet design en praktische bewegingssensor Neru is een doelgerichte toevoeging voor het interieur. De LED-inbouwarmatuur zorgt voor een betrouwbare verlichting van een trap of gang en integreert zich met haar eenvoudige vormgeving gemakkelijk in de inrichtingsstijl. Het armatuurlichaam is van aluminium en verdwijnt bijna volledig in een muur, zodat alleen een plat, rond element op het oppervlak overblijft. De Neru LED inbouwarmatuur heeft vast geïnstalleerde LED’s die een warm wit licht produceren dat perfect is voor interieurs. Bovendien heeft de armatuur een praktische bewegingssensor.. Bestel de Arcchio Neru LED inbouwlamp, sensor, rond zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Neru LED inbouwlamp, sensor, rond zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart