Arcchio Neru LED inbouwlamp sensor hoekig, zwart – Lampen24

De Arcchio Neru LED inbouwlamp sensor hoekig, zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

52.90

SKU: 1ca9d8af732e Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Neru LED inbouwlamp sensor hoekig, zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Neru LED inbouwlamp sensor hoekig, zwart van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zwarte LED inbouw wandlamp Neru in een eenvoudig ontwerp met bewegingssensor Neru combineert een eenvoudig ontwerp met een praktische bewegingssensor. De LED-inbouwarmatuur heeft een hoekig armatuurlichaam dat bijna volledig in de muur verdwijnt – alleen een plat, hoekig element blijft op het oppervlak staan. Verder heeft de armatuur vast geïnstalleerde LED’s die een warm wit licht genereren dat perfect is voor gebruik binnenshuis. De LED wandinbouwarmatuur is ideaal voor het verlichten van een gang of trap en zet eenvoudige accenten op vlakke wanden. Desgewenst kan Neru worden gecombineerd met andere armaturen uit de serie om een samenhangende totaalindruk te creëren.. Bestel de Arcchio Neru LED inbouwlamp sensor hoekig, zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Neru LED inbouwlamp sensor hoekig, zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart