Arcchio LED downlight Jyra, zwart, 3.000K – Lampen24

De Arcchio LED downlight Jyra, zwart, 3.000K is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

48.90

SKU: b31152db728c Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio LED downlight Jyra, zwart, 3.000K bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio LED downlight Jyra, zwart, 3.000K van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Moderne, zwarte LED downlight Jyra gemaakt van gegoten aluminium De LED downlight Jyra met zijn ronde design en zwarte afwerking is de perfecte keuze voor iedereen die een modern tintje aan zijn huis wil geven. Met een lichttemperatuur van 3.000K creëert het energiezuinige LED licht een aangename sfeer in de woonkamer, studeerkamer of hal. Dankzij de beschermingsgraad IP65 is de downlight ook geschikt voor buitengebruik. De geïntegreerde LED fase afsnijdimmer is permanent geïnstalleerd en kan worden gedimd met een fase afsnijdimmer (niet inbegrepen).. Bestel de Arcchio LED downlight Jyra, zwart, 3.000K nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio LED downlight Jyra, zwart, 3.000K – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart