Plafond inbouwlamp Heraea 3-lamps – Lampen24

De Plafond inbouwlamp Heraea 3-lamps is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk TECNICO by Sforzin is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 390a8f3b6d8a Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Plafond inbouwlamp Heraea 3-lamps bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Plafond inbouwlamp Heraea 3-lamps van  TECNICO by Sforzin is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vierkante inbouwspots met drie branders Dankzij het ontwerp verdwijnt de Heraea inbouwspot vlak in een gipsplafond en is hij gemakkelijk overschilderbaar, omdat de behuizing van de inbouwspot ook van gips is gemaakt. De vierkante uitsparingen, die elk een GU10 aansluiting bevatten, zijn in het plafond verzonken zodat de lampen in het plafond lijken te verdwijnen. Het samenspel van vooruitstekende en verzonken vierkanten versterkt de ruimte en geeft zowel het plafond als de wand een grote structuur en heldere vormen.. Bestel de Plafond inbouwlamp Heraea 3-lamps nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Plafond inbouwlamp Heraea 3-lamps – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart