Inbouwlamp Akron, instelbaar, rond, wit – Lampen24

De Inbouwlamp Akron, instelbaar, rond, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Maytoni is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 8a1860796c93 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Inbouwlamp Akron, instelbaar, rond, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Inbouwlamp Akron, instelbaar, rond, wit van  Maytoni is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde inbouwarmatuur Akron met zwenkbare lichtbron De Akron inbouwarmatuur is met zijn moderne design en gemaakt van aluminium ideaal voor inbouw in het plafond, bijvoorbeeld in particuliere woonkamers of in commerciële kantoren. De inbouwarmatuur is uitgerust met GU10 lampen, die als lichtbron in het frame 25° draaibaar zijn en dus individueel kunnen worden uitgelijnd. Dit maakt gerichte en flexibele verlichting mogelijk.. Bestel de Inbouwlamp Akron, instelbaar, rond, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Inbouwlamp Akron, instelbaar, rond, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart