Arcchio Davin inbouwspot, cilinder, zwart – Lampen24

De Arcchio Davin inbouwspot, cilinder, zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 7820ab04076e Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Davin inbouwspot, cilinder, zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Davin inbouwspot, cilinder, zwart van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vlakke verzonken plek Davin in het zwart De eenvoudige Davin-inbouwspots overtuigen door hun compacte afmetingen, waardoor ze niet zo veel ruimte in beslag nemen als bijvoorbeeld een uitstekende wandarmatuur. Het ronde en eenvoudige ontwerp maakt het universeel toepasbaar. Een GU10 lamp kan worden gebruikt in de lampenkap, die voldoende licht geeft. De Davin inbouwspot kan gebruikt worden in de gang, de woonkamer of zelfs in de slaapkamer en past dankzij het discrete design moeiteloos in het meubilair. Het kan naar behoefte worden geïnstalleerd in combinatie met andere lampen uit de serie, maar het kan ook een groot figuur slaan op zichzelf. Er is geen gereedschap nodig om de lamp aan te sluiten, omdat deze een schroefloze aansluitklem heeft. Hierdoor is de aansluiting van de bedrading snel en comfortabel. – Doorvoerbedrading mogelijk. Bestel de Arcchio Davin inbouwspot, cilinder, zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Davin inbouwspot, cilinder, zwart – Lampen24

Merk

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart