Searchlight Booglamp Arcos met marmeren voet – Lampen24

De Searchlight Booglamp Arcos met marmeren voet is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk Searchlight is snel bij u thuis bezorgd.

350.90

SKU: 39cefab4c36a Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Searchlight Booglamp Arcos met marmeren voet bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Searchlight Booglamp Arcos met marmeren voet van  Searchlight is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

De elegante booglamp Arcos verspreidt met zijn grote kap helder licht Vloerlamp Arcos heeft een zwart marmeren voet, die met schitterende metalen chromen stangen aan de witte kunststof kap verbonden is. Naast een grote stabiliteit dient de marmeren voet ook als chique blikvanger en in combinatie met het metaal is het een interessante mix van materialen. De vorm van de boog biedt talloze mogelijkheden om de lamp te gebruiken voor optimale verlichting van salontafel of bank.. Bestel de Searchlight Booglamp Arcos met marmeren voet nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Searchlight Booglamp Arcos met marmeren voet – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart