midgard AYNO L vloerlamp grijs/oranje 2.700K – Lampen24

De midgard AYNO L vloerlamp grijs/oranje 2.700K is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk midgard is snel bij u thuis bezorgd.

645.67

SKU: fb94d215fb0d Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de midgard AYNO L vloerlamp grijs/oranje 2.700K bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De midgard AYNO L vloerlamp grijs/oranje 2.700K van  midgard is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

In variabele boogvorm – AYNO LED vloerlamp met dimmerDe armaturenfabrikant midgard werd opgericht door de ingenieur Curt Fischer (1890 – 1956), die wordt beschouwd als de uitvinder van het richtbare licht. De AYNO-serie is een nieuwe interpretatie van dit idee door industrieel ontwerper Stefan Diez. De AYNO vloerlamp is een creatieve, slimme en veelzijdige lichtbron voor zowel woonkamers en lounges als voor prestigieuze bedrijfsruimten en kantoren. Boven de ronde stalen voet verheft zich een verticale framestang waaruit een arm van glasvezel tevoorschijn komt. Deze staat in eerste instantie verticaal door de inherente spanning. De textielkabel, die naar buiten loopt, is bevestigd met twee verstelbare ringen die, afhankelijk van de afstand, de kabel aantrekken en zo de arm naar beneden kantelen. Zo wordt de AYNO in een handomdraai een booglamp. Extra instelmogelijkheden worden geboden door de dimschakelaar op de insteekkabel en de draaibare bevestiging van de kegelvormige kap. Deze laatste is gemaakt van gerecycled polycarbonaat/ABS-kunststof en herbergt een hoogwaardige LED-module (CRI ≥ 95) die in geval van defect eenvoudig kan worden verwijderd (bajonetsluiting). De gestructureerde kap zorgt voor een homogene verspreiding en minder verblinding (UGR ≤ 16) van het licht.- Winnaar van de Duitse duurzaamheidsprijs Design 2020. Bestel de midgard AYNO L vloerlamp grijs/oranje 2.700K nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: midgard AYNO L vloerlamp grijs/oranje 2.700K – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart